Υλικά:
200 γρ. τραχανά
100 γρ. λαδοτύρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
ζωμός κότας
1 μεγάλη ώριμη φρέσκια ντομάτα
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τον τραχανά με το κρεμμυδάκι και σβήνουμε με το ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον τραχανά να ψηθεί μέχρι να γίνει σαν σπυρωτό ριζότο. Προς το τέλος, προσθέτουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο και το γαλοτύρι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
2 σχόλια:
Με μεγάλη χαρά παρακολουθώ αυτό το ιδιαίτερο και πρωτοποριακό blog που έχει ως θέμα του ένα κατεξοχήν ελληνικό παραδοσιακό προιόν:τον τραχανά.Οι συνταγές είναι μοναδικές στο είδος τους και σου μεταδίδουν μόνο με μια ανάγνωση άρωμα τραχανά.Δεσμεύομαι να τις δοκιμάσω όλες και να σας μεταδώσω αυτές τις υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες.
Θερμά συγχαρητήρια στο δημιουργό του blog!!!
Δημοσίευση σχολίου